­

Ardes geeft advies op het gebied van brandveiligheid. Door Ardes al vroeg bij uw project te betrekken voorkomt u dat er achteraf aanpassingen aan het plan gedaan moeten worden om toch te kunnen voldoen aan de eisen op het gebied van brandveiligheid. Ardes kan een 0-meting uitvoeren voor de Wet Kwaliteitsborging. Vervolgens maken wij een stappenplan en begeleiden wij u naar het gewenste niveau van brandveiligheid.

Tijdens de bouw kunnen wij inspecties uitvoeren om te zien of het bouwwerk voldoet aan de eisen van brandveiligheid. Zo voorkomt u dat na oplevering blijkt dat er nog niet voldaan wordt aan de eisen en u alsnog aanpassingen moet gaan doen aan uw nieuwe bouwwerk.

De Wet kwaliteitsborging en nieuwe Omgevingswet vragen een ander manier van toezicht. Ardes-Advies is thuis in de materie en kan voor u een 0-meting uitvoeren in het kader van de Wet Kwaliteitsboring of begeleiden in uw vergunningtraject voor de Omgevingsvergunning.

Ardes-Advies Anne de Shiffart

Anne de Schiffart - Eigenaar Ardes Advies

Anne de Schiffart is de eigenaar van Ardes-Advies. Anne is een brandweerman in hart en nieren. Hij zet zich graag in voor een veiliger Nederland en doet dat door bedrijven te adviseren over brandveiligheid in de ruimste zin van het woord. Zo is Anne beschikbaar als brandveiligheidsadviseur, toezichthouder tijdens de bouw én kan hij cursussen BHV verzorgen. Anne is een man van de praktijk. Dat laat niet onverlet dat hij op de hoogte is van de allerlaatste wettelijke ontwikkelingen. Anne werkt graag en hard en kan door zijn persoonlijke benadering altijd maatwerk leveren.

Lees verder >>

Onze projecten

Wij werken voor verschillende opdrachtgevers, zowel particulier als overheid. Ons werkgebied is Noord-Holland, Flevoland, Friesland, Drenthe en Groningen. Maar voor een uitdagende klus onder de rivieren zijn we ook wel te porren! Hieronder een overzicht van onze projecten. Klik op de foto voor meer informatie. 

Vrijblijvend een afspraak maken

Wilt u weten wat Ardes voor u kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op.
contact